Outdoor & More

Outdoor & More

Indvendig og udvendig maling

Nordic Chic® Outdoor & More er en vandbaseret, kraftig møbelmaling, der er universelt velegnet til indvendig og udvendig brug. Det er nul VOC og opløsningsmiddelfrit. Nordic Chic® Outdoor & More kan give dine møbler et spændende nyt look, uanset hvor den ekstra ydelse er nødvendig: udendørs og på stærkt brugte overflader som borde, stole osv. – og ingen ekstra forsegling er påkrævet.

Sådan gør du: Sørg for, at overfladen er ren, tør og fri for fedt og gennemtrængende stoffer. Fjern løse lag med gammel maling eller lak først. Om nødvendigt grundblødende træ med Nordic Chic® Primer. Påfør to lag Outdoor & More, let slib mellem lagene. Vi anbefaler at bruge Nordic Chic® pensler.

Tørretid: Lad det første lag tørre i ca. 12 timer før slibning; det andet lag vil være berørt tørt efter ca. 1 time, afhængigt af temperaturen.

Dækning: Ca. 10-12 m²/liter. Kan fortyndes med vand.

Rengøring: Penslerne rengøres med varmt sæbevand. Opbevaring: Hold låget tæt, og opbevar det på et køligt, men frostfrit sted og utilgængeligt for børn.

Outdoor and more er en helt ny maling fra Nordic Chic , den skal IKKE efterbehandles da den har indbygget sealer. Den kan anvendes både inde og ude, i blandt andet køkken, badeværelse og ting der står udendørs. Den kan selvfølgelig også anvendes på møbler.

Indeholder 750 ml

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.